Svenska English 

Eniro på plats i Årsta

Case-överskrift:

Jag piffar upp Årsta

 

Artikelöverskrift:

Stockholm Beauty - fyller på ditt Må bra-konto

 

Brödtext:

Trots att lokalen på Årsta torg inte är större än 40 kvadratmeter rymmer den fem sektioner med skönhetsbehandlingar för kropp och själ, åtta anställda och rejält med hjärterum. Hit till Stockholm Beauty kommer såväl gamla som unga för att skämma bort sig själva en stund.

“Det är så många som säger att salongen är ett av få ställen där de verkligen kan vara här och nu, att de glömmer bort resten av sina liv för en stund. Ibland somnar folk till och med i stolen!”, säger Jenny som har drivit Stockholm Beauty sedan 2009.

 

Stockhom Beauty har en minst sagt bred expertis, där det mesta av det senaste inom såväl produkter som behandlingar erbjuds. Via salongen hålls även kurser inom bland annat make up och spraytan, ett område inom vilket Jenny ses som en av landets främsta experter.

När man besöker salongen märker man dock snabbt att egentid är något som är viktigt för alla människor och inte enbart för den som är ute efter det toppmoderna.

“Vi har specialister inom flera olika områden och försöker alltid ligga i framkant, vilket lockar många yngre. Samtidigt har vi stamkunder som närmar sig 90 som kommer in med rullatorn för att få sin massage, eller som vi brukar säga om allt vi gör här, för att fylla på Må bra-kontot”, berättar Jenny.

 

Citat:

“Det är så många som säger att salongen är ett av få ställen där man verkligen kan vara här och nu, att de glömmer bort resten av sina liv för en stund”, säger Jenny Törnros, som äger Stockholm Beauty

“Samtidigt har vi stamkunder som närmar sig 90 som kommer in med rullatorn för att få sin massage, eller som vi brukar säga om allt vi gör här, för att fylla på Må bra-kontot”

Jenny Törnros, ägare av Stockholm Beauty

 

Anekdot:

Jenny har en hel del uppdrag även utanför salongen. Bland annat har hon applicerat spraytan på 1500 personer till en personalfest och jobbat för Melodifestivalen.

 

Fun fact:

Jenny har alltid varit fylld av driv och har alltid nya projekt på gång. Exempelvis var det hon som introducerade svenskarna för spraytan och är en av landets mest kunniga på området!

 

Jennys tips:

Inled med en liten ljusare nyans när du gör din första spraytan. Blir det för mörkt blir det ofta för slående, en aning oranget och färgen spricker.

 

Rekommendationer:

Palmyra kebab

Ta en kebab på det legendariska Palmyra kebab. Ta med dig en vän - portionerna är minst sagt rejäla!

 

Två små svin

Ät goda danska smårätter och drick bra öl hos våra grannar

 

Årsta konditori

Ta en fika på Årsta konditori, det är en riktigt klassiker här i området!

 

0

Svenska English