Svenska English 

Dessie spraytan på Stockholm Beauty

Dessie spraytan på Stockholm Beauty

Från Dessie´s Blogg : http://dessies.socialones.se/fore-efter-spraytan/

Före & efter spraytan..

Idag så gjorde jag ju spraytan, som sagt! ? Blev så himlans bra alltså. Jag blev verkligen nöjd. Jag måste säga att jag först var lite halv skeptisk och rädd eftersom att sist jag gjorde spraytan så blev jag onaturligt brun, det vart fläckigt nästan direkt samt så höll färgen typ inte alls. Men jag gjorde inte på en speciellt bra klinik tycker jag nu i efterhand. Men Alexandra tipsade mig om en helt annan klinik, Stockholm Beauty (http://stockholmbeauty.com/) så jag litade på henne och testade att göra spraytan där idag. Det blev verkligen kanonbra!

Nu så märker jag ju att spraytan är verkligen så himla värt att göra. Det är inte skadligt för huden, man får en snygg, jämn och fin bränna (om man går till någon som är duktig dvs) och jag kan verkligen varmt rekommendera er att gå dit vi gjorde vår spraytan idag om ni ska göra det. Dessutom så är deras priser riktigt bra där så det är ju bara ett stort plus!

Jag tycker verkligen min bränna vart väldigt naturlig och fin. Eller hur? Jag la ihop två bilder så ni kan se före & efter. Bild nummer ett är tagen för några dagar sedan (med lite puder i ansiktet), och bild nummer 2 är tagen just nu helt osminkad. :)

2015-03-26

Svenska English