Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Hur länge håller spraytan färgen?

Det vanliga 5 - 7 dagar beroende på din hudtyp och om du följer våra rek. om hur du skall ta hand om din spraytanning efteråt, med tex. återfuktande lotion 1-2ggr/dag.

Kan man sola som vanligt efter spraytan, utomlands/ i solarium?

Ja, det kan man. Vi har UV-skydd 5 i vissa av vår vätskor, men glöm inte solskyddsfaktorn om du skall vistas i solen sen.

Hur vet man vilken färg man skall välja?

Det bestämmer du tillsammans med din spraytanartist när du kommer. Hon kommer att titta på din hudtyp samt ställa lite frågor för att ni tillsammans skall kunna komma fram till rätt nyans för just dig. Så om du är ny hos oss kan du välja vilken som och byta sedan på plats.

Kan man tvätta bort sminket hos er?

Ja, det går jättebra. Men se till att du är hos oss 10 min innan din behandling, så att du är helt klar när det sen är din tur. (ej möjligt att duscha hos oss innan) 

Vad blir man sprayad i?

De flesta av våra kunder väljer att bli sprayade i sina trosor/kalsonger. Det som hamnar på kläder, går bort i första tvätten. 

Vad skall man ha på sig efter en spraytan?

Vi rek. att du efter din behandling tar på dig mörka, löst sittande kläder. Alltså inte tajta byxor, linnen etc. Då riskerar du att färg kan gnuggas av innan den har fått reagera färdigt med ditt pigment. Vilket kan resultera i ett ojämnt slutresultat om du har otur.

Jag vill spraya mig inför ett bröllop/viktigt event men har aldrig gjort det hos er tidigare. Vad skall jag tänka på?

Då rek. vi alltid att du först bokar in dig på en spraytanning några veckor innan ditt event. Då gör vi en behandling som vanligt och sen går du hem och känner efter om det var rätt färgnyans, vilken dag du tyckte färgen var som snyggast etc. På det sättet är det sen lättare att veta vilken av våra färgnyanser vi skall välja sen till den stora dagen och hur många dagar innan ditt event, som det blir bäst att spraytanna dig.

Kan man spraya sig även om man är gravid?

Ja, det är inga problem. Men om du känner dig det minsta osäker/orolig, rek. vi att du först talar med din barnmorska.

Kan man spraya sig om man har sår på kroppen?

Inte om det är öppna sår! Om det är mindre sår som nästintill är läkta, vill vi att du skyddar området med plåster el. kirurugtejp innan vi påbörjar din behandling.

Kan man spraya sig om man har eksem/psoriasis/allergier?

Då rek. vi alltid att du tar kontakt med någon av våra spraytanspecialister på kliniken, så får ni boka en tid då du kommer in och vi får spraya ett litet testområde. Sen får du gå hem och känna efter i ett dygn för att se hur det känns, så att du ej riskerar en reaktion.

Kan man spraya sig om man har vitiligo?

Ja, det är inga problem.